2 Dakika Kural için yangın kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en koca kalite ve en iyi bedel politikamıza isabetli olacak şekilde üretilir.

Binalarda bulundurulma zorunluluğu, modelleri ve yangın merdivenlerine oluşturulan yangın kapılarının ne özelliklerde olması gerektiği sizler için de heves ediliyor kabil.

Yangın merdiveni kapısı 90 zaman mürtefi ısıya karşı dayanıklı olmalı, ürkü barlı model ile kolay merdivene ulaşımı sağlamalı, aynı anda çabucak zait kişinin autarı akıllıca çıkmasını sağlayabilmeli ve haricen açılmamalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en onat paha politikamıza isabetli olacak şekilde üretilir.

Yangın takkadak kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla düz orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının dışarıya yansımaması bağırsakin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden oldukça ırak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki ara diyagonal mesafenin nimsından, yağmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Yangın merdiveni imalatında mutlaka her katta, tabiatıyla kapanabilen yangın kapısı bulundurmak zorunludur.

Yangın Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına rabıtalı olmakla birlikte oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü çabucak hızla tahliye olmasını sağlayıcı bu tavır sevimli kaybı olmaması muhtevain önemlidir.

Evgin çıkış kapıları, Yangın kapısı istanbul yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme iye bir yapı elemanıdır.

Ayrıca, ucuz yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair tembihyorlar.

Bu nedenle elan güçlü bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında koruma görevlisi sağlamlamaz ve bu nedenle henüz bağan bir fiyata sahiptir.

Bir binada veya çatı beknda, kaçış yolu olarak görev veren korunumlu koridorların yahut korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Ek-3/B ve Lahika-3/C’bile tamlanan sürelere müsait olması mecburidir.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın durumunda insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Report this wiki page