Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık mimarilıp bu noktadan adiya eğimi 50 dereceden henüz bir tomar olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olabilir değil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara isabetli olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın eminği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin elan ali evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Her yangın merdiveninin her dü yakaında korkuluk, hızmaşte evet da duvar bulunması gerekmektedir. 

Yangın Kapısı, ivedili durumlarda örgüdan emin bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve sima yaşamını temel taşı kayran, binaların en önemli unsurlarından biridir.

Pekâlâ yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ne derece müddet alevlerin ve tütünın yangın kapısı yayılmasını engelliyor?

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Akrobat Yangın Merdiveni; Umumiyetle uslu katlı evlerde inşaatı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda katkısızlanır.

Yangın merdiveni, her çtay yapı içinde mevcut insanoğluın ve öteki yaşayanların yangın yahut herhangi bir müstacel mevki esnasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin dokumalmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme malik, yapılması ıztırari, mimariların vazgeçilemez unsurları ortada iz almaktadır.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Alaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnızca bulunmuş olduğu konstrüksiyonnın mideerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık tahlis yolları olarak kullanımını esenlamaktadır. 

Yangın esnasında eminğin sağlamlanması ve amelî şekilde tahliyenin gerçekleşmesi midein kullanılan baplara yangın merdiven kapısı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri yardımıyla yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan ve alevden etkilenmeyen kapılar emniyetli şekilde binanın bırakma edilmesine olanak tanır.

Mono blok beden kuruluşsı sektör sistemi veya ürkü amerikan bar sisteminin kilidin ciğerinden sabık 4 adet cıvata ile bir birine rabıtalanması ile katkısızlanmaktadır.

Report this wiki page